Spring naar de inhoud

BizTalk by JCI Lier presents:

De man achter de groei van Van Mossel

Koen Claesen

CEO Van Mossel

Wanneer?
11 December
19:30 – 23:00 in de Kwekerij te Lier

Prijs?
€34,50 Voor het event (drank inclusief)

*VIP Ticket: Sponsor uit sympathie en krijg een tafel vooraan (€50,-)

VIP en SPONSORS

  • Basdak
  • Tommy Wagemans
  • Grietje Francois

 

Uitleg

Op maandag 11 december 2023 wordt JCI BizTalk georganiseerd, een netwerkevent met als gastspreker Koen Claesen, CEO van de grootste automotive groep in de Belux. 

Koen komt die avond vertellen over het groeiverhaal dat hij als persoon heeft doorgemaakt, in combinatie met de ontplooiing van Van Mossel als bedrijf.

Een avond vol inspiratie

De avond start in De Kwekerij te Lier, een creatieve plek in Lier waar deze avond volledig tot haar recht zal komen. Met ruimte voor netwerking, met een hapje en een versnapering, worden ondernemers verwelkomd om zich te laten inspireren door de CEO van de grootste automotive groep in de Benelux.

Gedurende een talk van 45 minuten, zal Koen Claesen zijn verhaal vertellen: hoe hij ooit gestart is bij Van Mossel, tot het opnemen van zijn rol als CEO. Koen is naast CEO bij Van Mossel ook een oud-lid van JCI Lier.

Hij heeft gedurende enkele jaren het event “Antwerpse Jonge Ondernemer” van JCI georganiseerd, met ook daar een sterke groei in de naamsbekendheid als gevolg.

Vragen? Neem contact op! +32 471 95 67 28

Over JCI Lier

JCI Lier is een ambitieuze vereniging voor jonge professionals en ondernemers onder de veertig. Als jonge kamer maakt JCI Lier deel uit van een wereldwijd netwerk van ambitieuze jongeren met een honger naar kennis, een neus voor ambiance en een engagement voor hun maatschappij. Naast haar lokale activiteiten en commissies biedt JCI een actieve werking en (internationale) congressen met voor elk wat wils. En natuurlijk is het een ideaal startpunt voor het uitbreiden van uw netwerk en het opbouwen van levenslange vriendschappen.

Meer info kan je terugvinden via de menulinks bovenaan.