Spring naar de inhoud

Wie is JCI Lier?

JCI Lier is een ambitieuze vereniging voor jonge professionals en ondernemers onder de 40. Als lokale afdeling maakt JCI Lier deel uit van een wereldwijd netwerk van ambitieuze jongeren met een honger naar kennis, een neus voor business en een engagement voor de maatschappij.

Wat is de Gouden Balans?

Zoals elk jaar, organiseert JCI Lier ook in 2021 een galabal voor haar leden, oud-leden, senatoren en sympathisanten. Dit jaar is echter extra speciaal: we blazen namelijk 50 kaarsjes uit! We maken daarom van 2021 een niet te missen editie! Het wordt een gala van uitzonderlijke kwaliteit, aangevuld met prachtige randanimatie om deze mijlpaal te vieren.

Er zijn verschillende ticket types beschikbaar: voor het dagprogramma, de gala en ook sponsorpaketten. Lees meer in de komende paragrafen!

Programma

Dagprogramma

Ontdek de schapenkoppenstad Lier op een halve dag!

Om 11u start een korte zitting in het museum van de Stad Lier waarna we afzakken naar het statige Spuihuis voor aperitief en lunch. Aansluitend volgt een stadsrondvaartmet “de moedige bootvissers”, een begeleid bezoek aan het Begijnhof en “Piepenholleke”, het kleinste café van Lier. Afhankelijk van de intensiteit van de laatste activiteit ronden we af omstreeks 17u opdat er voldoende tijd is tot de gala.

Gala avond

Voor de gala avond mikken we hoger dan anders. Voor een 50-jarig bestaan mag er een 5 gangen diner aan tafel geserveerd worden, bijvoorbeeld! Denk aan randanimatie, drank die de ganse avond inbegrepen is, en een zaal van uitzonderlijke kwaliteit! Droom alvast even mee op de website van het Hof Van Reyen.

Inschrijven

Standaard tickets en VIP arrangementen voor 1 persoon kunnen besteld worden via https://jcilier.easysignup.com/21

Hof Van Reyen - Zaal Orangerie

Sponsoring

Hier kan u het sponsordossier terugvinden, om nog eens na te lezen wat de verschillende pakketten precies inhouden.

De 2 documenten zijn een voorbeeld van een sponsorcontract, en het sponsordossier in PDF.

Toch nog vragen? Uw man is Toon Vervoort – voorzitter van JCI Lier. Te bereiken via voorzitter@jcilier.be !

Sponsormogelijkheden

JCI Lier biedt de ideale voedingsbodem voor het uitbreiden van uw netwerk en het opbouwen van levenslange vriendschappen. Om dit event tot een succesvol einde te brengen, zijn we op zoek naar financiële en logistieke steun. In ruil voor uw bijdrage kunnen wij, als organisator, zichtbaarheid bieden in de aanloop naar en tijdens het event.