JCI On The Road

JCI Lier presenteert met trots de eerste editie van ‘JCI On The Road’, een prachtige rondrit voor oldtimers, youngtimers en specials op zaterdag 8 september.

We starten ‘s morgens in het Sint-Gummaruscollege te Lier, waar we een stevig ontbijt aanbieden alsook een roadbook met de route van de dag. ’s Middags wordt er een stopplaats voorzien om te lunchen en even de benen te strekken, om dan ’s avonds de route af te sluiten met een drankje. En dit alles voor € 40,- per persoon.

Met de opbrengst willen wij vzw ‘De Stappaert’ steunen. De Stappaert biedt opvang aan kansarme jongeren en jonge moeders door middel van trajectbegeleiding op maat, met verblijf in eigen residentiële omgeving (studio’s), budget- en administratief beheer, coaching, en meer. Iets waar we met JCI Lier graag mee onze schouders onder zetten!

Wanneer?
Zaterdag 8 september 2018

Waar?
9u in het Sint-Gummaruscollege
Kanunnik Davidlaan 10, Lier

Prijs?
€ 40,- p.p., inclusief ontbijt, lunch en roadbook
(prijs ongeacht het aantal personen per wagen)

Inschrijven?
Mail naar jciontheroad@gmail.com, waarna u een betalingsuitnodiging zal ontvangen. Reservatie is pas definitief na ontvangst van de overschrijving.
Plaatsen zijn (voorlopig) beperkt tot 75 wagens, snel inschrijven is de boodschap!

Tip aan de bestuurder: het is aanbevolen om minstens één passagier mee te nemen om het roadbook te lezen.

Heb je zin om mee te rijden, maar geen oldtimer, youngtimer of special? Wil je graag meerijden maar heb je geen co-driver? Contacteer ons en dan bekijken wij of we onderling mensen aan elkaar kunnen voorstellen.

Datum

sep 08 2018

Tijd

09:00 - 18:00

Kosten

40 EUR p.p.

Locatie

2500 Lier
2500 Lier
Categorie

Organisator

JCI Lier