Spring naar de inhoud

Stuart

UW PERSOONLIJKE EN BEREIKBARE CLOUDPARTNER

Wij werken samen met u aan een heldere gepaste cloudoplossing. Eén die uw business verder laat groeien en waarop u steeds kan vertrouwen.

MEER DAN EEN CLOUDPARTNER

Wij streven er naar meer dan een juiste oplossing te zoeken. Meer dan een cloudpartner. Onze mensen zijn bij u ter plaatse en staan u bij in het ganse proces van testen, uitrollen en ondersteunen. Dit alles in een veilige omgeving en met een continue bereikbaarheid.

DE USP’S WAAR WE 100% VOOR GAAN

LOKAAL & BEREIKBAAR

Onze cloud engineers staan 24/7 ter uwer beschikking en komen tot bij u indien nodig. Wij zijn meer dan uw cloudpartner. We spreken uw taal en begeleiden u persoonlijk. Bij ons bent u geen nummer. Net als onze mensen blijft ook uw data dichtbij huis veilig opgeslagen in België.

AGILITEIT & FLEXIBILITEIT

U bepaalt welke diensten u afneemt en u heeft als klant de flexibiliteit om dit dagelijks aan te passen. Door deze snelheid en onmiddellijke schaalbaarheid houdt u volledige controle over uw IT en kunt u snel op uw noden inspelen.

ENTERPRISE MINDSET

Bij Stuart spreken we uw taal. Door onze solide partnerships met gerenommeerde bedrijven als VMware, HPE, Veeam, OpenStack,… realiseren we voor u een naadloze integratie en implementatie van uw gehele IT-infrastructuur.

WE ZIJN ER VOOR U

Wij staan voor u klaar. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek, een vraag of wanneer u ondersteuning nodig heeft.

BEL ONS

+32 2 614 01 75

STUUR EEN MAIL

info@stuart.be

sales@stuart.be

support@stuart.be

KOM LANGS

Posthoflei 1 – 2600 Berchem