Spring naar de inhoud

Adam heeft een opgefrist huis!

Op zaterdag 28 april 2018 schakelde JCI Lier diverse leden in om Adam en zijn familie te helpen.

15 Lierse Schaepkes waren aanwezig om gedurende vier uur de keuken, badkamer, tuin en living aan te pakken. De mama van Adam kwam ons nog verwelkomen na een rit vanuit het ziekenhuis. Haar ontroering was pakkend en werkte extra motiverend om een knalprestatie neer te zetten. Een grote print met Adam’s held Messi was de extra kers op de taart.

Alsof dat niet genoeg was, kwam Gazet Van Antwerpen langs om ons project op te nemen in de krant. Ons Steentje, de organisatie die kindjes zoals Adam opvolgt, heeft nog een bedrag van 1000 euro gekregen om verder te kunnen groeien én nog meer mensen te helpen.

We zijn trots op dit verhaal en hopelijk zo andere mensen (en JCI-afdelingen) te motiveren om zulke projecten te lanceren.

Alle foto’s kan je op onze Facebook-pagina terugvinden.