Spring naar de inhoud

Lid Worden

Ben je een jonge professional tussen 18 en 40 jaar en wil je nieuwe mensen leren kennen, jezelf en de wereld rondom je verbeteren? Word dan nu lid van de actiefste vereniging van Vlaanderen! JCI Vlaanderen telt ongeveer 650 leden, verdeeld over 29 lokale afdelingen.

Wat is JCI?

JCI (Junior Chamber International) is een actieve vereniging van jonge professionals van over de hele wereld, opgedeeld in lokale afdelingen. JCI is een vormingsbeweging, een rijk netwerk aan (internationale) vrienden en een geangageerde organisatie die wereldwijd maatschappelijke projecten ondersteunt. Ideaal om zelf te groeien, en meteen jouw steentje bij te dragen aan de wereld om je heen.

What’s in it for me?

  • De talloze trainingen, opleidingen en vormingen doen je groeien als persoon en helpen je skills verbeteren die je zowel in je persoonlijk als professioneel leven kan toepassen. En allemaal aan een spotprijs of zelfs helemaal gratis.
  • Door de verscheidenheid aan persoonlijkheden binnen je lokale afdeling en binnen Vlaams, Belgisch, Europees en wereldwijd kader, leer je elke keer opnieuw interessante mensen kennen en smeedt je vriendschapsbanden voor het leven. 
  • Je kan je engageren voor maatschappelijke projecten dichter en verder bij huis en zo een verschil maken in de gemeenschap waarin we leven.
  • Ontdek de wereld en andere culturen via de vele reizen, twinning-activiteiten met zusterorganisaties in het buitenland en op de internationale congressen!
  • Dankzij de activiteiten rond business en netwerking die JCI haar leden biedt bouw je snel een solide zakelijk netwerk uit, deel je kennis met anderen en verbeter je je professionele kwaliteiten.

Contacteer ons

Per mail: voorzitter@jcilier.be

Via het contactformulier: Contact

Over JCI

Ontdek waarvoor JCI staat in enkele minuten!

Youtube: https://youtu.be/2GWxKsZAE-c