Spring naar de inhoud

Samen vechten tegen leukemie: helping Adam

Adam, een sterke leeuw uit Kontich, vecht sinds 2015 tegen leukemie. Hij werd kankervrij verklaard in juni 2017, maar kreeg opnieuw slecht nieuws in oktober. De familie is opnieuw het gevecht aangegaan over de ziekte te overwinnen. 

Wat gaan we doen?

JCI Lier vzw, een organisatie van actieve ondernemende mensen, wil mee vechten én helpen waar het kan, om het leven van het gezin beter te maken. Daarom organiseren ze op zaterdag 28 april 2018 (tussen 10 en 14 uur) een klusmoment, om enkele zaken te herstellen/op te fleuren in het huurhuis waar hij woont.

Op dit moment is Adam in het ziekenhuis met zijn mama en zijn ze gestart met een zware chemokuur. Dit is nodig, om zijn lichaam voor te bereiden op de nodige transplantatie. 

Eens Adam terug thuis is, staan er enkele hele leuke verrassingen te wachten. We willen nog niet teveel verklappen, maar hij is fan van FC Barcelona.

We danken ook enkele bedrijven die helpen tijdens dit project:

  • Philip Peeters (voor de verf)
  • Imprenta (voor de coole print)
  • printthings (design print)

Wat kunnen we nog doen?

Ons Steentje, de organisatie die Adam ook opvolgt, helpt talloze gezinnen waarvan het kind levensbedreigend ziek is. JCI Lier vzw schenkt, dankzij de hulp van een anonieme weldoener, 1000 euro aan de organisatie. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het beheer van het werkbudget. 

Adam en andere gezinnen worden op deze manier geholpen tijdens hun strijd. Zo zijn we samen sterk tegen ziekte!

Wil jij jouw steentje bijdragen? Laat het weten aan erwin.dewit@jcilier.be.

Volg Adam zijn verhaal via de Facebook-groep.
Meer weten over Ons Steentjewww.onssteentje.be
Meer weten over JCI Lier vzwwww.jcilier.be