Spring naar de inhoud

Finaal slotwoord

Bij JCI Lier geven we 3 x per jaar een eigen magazine uit, genaamd de Kamerklap. Hierbij het voorwoord van de voorzitter 2017-2018, als terugblik op het afgelopen werkingsjaar.

JCI is van ons!

Beste Jaycees,

Elk begin heeft een mooi einde. Een jaar geleden zijn we gestart aan #fallforward: durven te gaan – botsen en ontdekken. Die befaamde muur (om tegen te lopen) heeft afgezien dit jaar.

De meeste vragen die gesteld zijn aan mij: Ga ik dat wel kunnen? Ik ken daar niets dus hoe moet ik starten? En mijn favoriet: Ik heb dat nog nooit gedaan!?

De reden waarom we in JCI actief zijn, is om onszelf te ontdekken en dit in een parcours dat je zelf bepaalt. Velen van jullie hebben zich gesmeten in de diverse commissies en zo jullie limieten afgetast. Het mooiste compliment dat ik dit jaar gekregen heb? “Merci om zoveel geduld te hebben voorzitter.” Dat is trouwens graag gedaan, om maar te zwijgen hoe het vroeger was ;-).

We hebben alle pijlers onder onze vleugels genomen en hadden een hoog percentage aan actieve leden. Binnen-en buitenlandse congressen zijn door ons gedomineerd dit jaar.  De vele awards liegen er niet om.

Na enkele jaren op de JCI-teller, zie je doorheen het jaar evolutie/groei en dat stemt je gelukkig. Daarom, tijdens het etentje met onze senatoren ,heb ik gezegd: be ready, de Lierse Schaepkes staan klaar om jaren te knallen. De gouden generatie staat klaar.

Dit kan enkel door  jullie inzet en motivatie van de afgelopen 12 maanden, waarvoor ik jullie wil bedanken. Merci om dit jaar als één van mijn mooiste JCI-periodes vast te leggen. Het laatste wapenfeit komt eraan, tijdens de SAV. We zijn geëindigd met een knallend einde, ik maak me klaar voor het nieuwe begin. Ik wens het nieuwe bestuur en voorzitter veel succes, weet dat je steeds op deze (I)PP mag rekenen. We gaan voor goud en voor niets anders.

Kenneth De Decker
Jullie trotse voorzitter, 2017-2018