Spring naar de inhoud

Lier levert nieuwe Vlaamse JCI voorzitter

We hebben niet alleen de beste voorzitter, JCI Lier levert ook de gloednieuwe voorzitter van JCI Vlaanderen. Kenneth De Decker, gekend van Loop’d en Ageré, neemt vanaf 1 augustus zijn nieuwe functie op. Zijn jaarthema? Ontdek het hier.

In zijn bestuursploeg twee Lierse bekenden: Kjell Spruyt van IT-bedrijf Netropolix uit Geel, die groeimanager wordt en Tim Beullens, de nieuwe Antwerpse districtsmanager, zaakvoerder van Delta Technics NV uit Heist-op-den-Berg. “Eén voor eén mensen met JCI in hun DNA. Onze doelen? 10% ledengroei, méér projecten en ‘bringing sexy back’: iedereen warm maken voor wat JCI is. We brengen ook de JCI Deals terug, origineel een initiatief van.. JCI Lier” #DNA is meteen ook het nieuwe jaarthema. “Doen nu en actie ondernemen, want ik ben slechts één jaar voorzitter.” Hou deze drie Lierse boys in de gaten, want dat belooft!

Bedankt ook Made in Mechelen voor het fijne artikel!