Spring naar de inhoud

JCI Lier presenteert: Netwerkfietstocht!

JCI Lier geeft een nieuwe invulling aan de term actief netwerken.

Op 7 mei organiseert deze organisatie voor jonge professionals haar eerste netwerk fietstocht, een tocht van ongeveer 25 km, in de omgeving van Lier.

Deelnemers worden in groepjes op pad gestuurd en krijgen zo uitgebreid de kans om al fietsend te palaveren over hun ervaringen als ondernemer of young professional. Elke groep wordt begeleid door iemand van JCI Lier om de weg in het oog te houden.

Tijdens de tocht kom je ook voorbij enkele toonaangevende Lierse bedrijven en stop je voor een verfrissing op een unieke locatie. Elektrische fietsen kunnen gratis ontleend worden bij onze partner Fietsen Velodi, waar ook het start en eindpunt van de ronde voorzien is.

De fietstocht start om 14 uur en je bent terug rond 17 uur. Hierna kan er met de geïnteresseerde deelnemers in het stadscentrum verder genetwerkt worden op een van de vele terrassen die Lier rijk is. De fietstocht is voor elk niveau van fietser dus fietstenue of koersfiets is niet nodig maar wel steeds welkom. 

Deelnemen kost €25 inclusief verfrissing, inschrijven kan via https://jcilier.be/webshop/  ten laatste voor 25/03/2022. 

Netwerkfietstocht
Netwerkfietstocht