Spring naar de inhoud

Ontdekkend Ondernemen

Ontdekkend Ondernemen

Hoi student,

Je hebt alvast gehoord waar Ontdekkend Ondernemen voor staat en hoe we jou willen inspireren om meer te weten te komen over ondernemerschap. Vanuit JCI Lier werken we samen met onderstaande partners die jou op donderdag 12 mei een geweldig leerrijke dag gaan bezorgen.

Maar…

… net zoals in het echte leven is het de bedoeling dat je solliciteert en motiveert waarom je bij jouw gewenste ondernemer een dag wilt meelopen. De beste motivatiebrieven krijgen een bevoorrecht plaatsje bij hun favoriete onderneming.

Dus ontdek als de bliksem onderstaande bedrijven, poets je CV op, schrijf je motivatiebrief en stuur het geheel door naar: ontdekkendondernemen@jcilier.be

Vergeet uiteraard niet om je leerkracht in CC te zetten.

Inschrijvingsdeadline:

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Welke opties zijn er voor jou?

Vervoer Luypaert

Vervoer Luypaert NV is gespecialiseerd in TRANSPORT, maar vooral: Gespecialiseerd in het vervoer van heftrucks, distributie van metaalwaren, schakelkasten, transport in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Voor Vervoer Luypaert is er niets te groot of te zwaar om te transporteren!

Aantal plaatsen: 1

Industriestraat 9 – 2500 Lier

Tel. +32 3 460 10 50

Mail: info@vervoer-luypaert.be

Website: https://www.vervoer-luypaert.be/

Antilope De Bie

Antilope De Bie is marktleider in gespecialiseerd kwaliteitsdrukwerk met een hoge toegevoegde waarde. Naar de toekomst toe blijven ze steeds op zoek naar innovatieve toepassingen en vormen ze mee de nieuwste tendensen in de grafische sector.

Aantal plaatsen: 3

Nijverheidsstraat 6 – 2570 Duffel

Tel. + 32 3 491 04 00

Mail: info@antilopedebie.be

Website: https://www.antilopedebie.be/

Lemcool

Lemcool is een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf in Lier met jarenlange ervaring in verschillende sectoren van de koeltechniek. Gaat het over commerciële koeling, industriële koeling of HVAC airconditioning? Bij ons bent u op de juiste plaats. Zowel het plaatsen als het onderhoud en service op uw koelinstallatie wordt door onze eigen ervaren koeltechniekers uitgevoerd.

Aantal plaatsen: 1

Ploeghoeveweg 1, Duwijckpark – 2500 Lier

Tel: +32 3 460 17 65

Mail: info@lemcool.be

Website: https://www.lemcool.be/

Phlippo Productions nv

Phlippo is een gevestigde speler in de entertainmentbranche. Door de jaren hebben ze een uitstekende reputatie bij hun klanten kunnen opbouwen. Zij zijn een trendsetter in de entertainmentsector en combineren hightech apparatuur van toonaangevende merken met knowhow die is opgedaan door uitgebreide ervaring. De productieteams bieden ondersteuning over de hele wereld en samen produceren ze meer dan 600 shows per jaar.

Aantal plaatsen: Wordt nog bevestigd

Kelderveld 17 – 2500 Lier

Tel: +32 (0)3 491 91 70

Mail: productions@phlippo.com

Website: https://phlippoproductions.eu/

BMW Patrick Smets

Service op niveau van het merk.Het hele team deelt een passie voor BMW. Het merk staat bekend voor zijn superieure producten en zij streven ernaar een service van hetzelfde niveau te bieden. De installaties zijn altijd up-to-date en de medewerkers volgen de technische innovaties op de voet. Zo kunnen ze beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten.

Aantal plaatsen: 4

Aarschotsesteenweg 328 – 2500 Lier

Tel: 03 482 21 51

Mail: info@psmets.net.bmw.be

Website: https://smets.bmw.be/

Vosschemie Benelux – V-Sure

Ideeën helpen waarmaken, de passie erin leggen, dat is onze drive. Hoe gek, complex, klein of groot die wens ook is. Met meer dan 50 jaar knowhow en het meest complete assortiment van producten en systemen in koudhardende kunststoffen en composiet materialen in de Benelux, ondersteunen wij doe-het-zelvers en professionals. Zo vinden onze oplossingen hun weg over alle branches heen. Van bouw, artistiek, maritiem, transport, agro tot medisch. Het aanleggen van een zwemvijver, de creatie van een kunstwerk of beeldhouwwerk, een renovatie of herstelling van boot of zwembad, de inrichting van stallen, het maken van protheses, het herstellen van auto’s … zijn maar enkele toepassingen waarvoor wij alles voor in huis hebben.

Aantal plaatsen: 1

Mechelsesteenweg 303 – 2500 Lier

Tel: +32 34 89 28 28

Mail: info@vosschemie-benelux.com

Website: https://www.vosschemie-benelux.com/nl

Garage Deprince - Van Mossel

Kenmerkend voor het familiebedrijf zijn persoonlijke aandacht, gastheerschap en een uitstekende dienstverlening. Klantentevredenheid, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan daarbij aan de basis van het succes. De Van Mossel Automotive Groep is in meer dan 70 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de autobranche met circa 250 vestigingen, een eigen keten aan carrosseriebedrijven en een aantal ambitieuze leasemaatschappijen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Aantal plaatsen: 2

Mechelsesteenweg 258 – 2500 Lier

Tel: 03 491 91 30

Website: https://www.vanmossel.be/nl_BE/contact/vestigingen/deprince

Steylaerts

Steylaerts draagt al 60 jaar de waarden 'kwaliteit' en 'klantgerichtheid' hoog in het vaandel. Dankzij deze visie en de consequent hoge standaarden op elk vlak, groeide de bescheiden eenmanszaak zo uit tot Belgisch marktleider met 100 medewerkers en een omzet van ruim 30 miljoen euro. Ondertussen is Steylaerts dé referentie op vlak van badkamerrenovaties met 2 grote showrooms van in totaal ruim 4.500 m², ruim 10.000m² magazijnruimte en duizenden gelukkige klanten.

Aantal plaatsen: 2

Schollebeekstraat 29 – 2500 Lier

Tel: 03 482 13 53

Website: https://www.steylaerts.be/

Dhulst'

Dhulst’ is een Lierse bouwonderneming, al bijna meer dan een eeuw. Het accent op het einde van onze naam toont aan dat we open staan. Open voor samenwerking en sterke verhalen. Open voor de creatieve input van architecten, voor de dromen van onze bouwheren. Open voor een bouwwereld in verandering. Voor goeie ideeën en nieuwe plannen, voor ecologie en innovatie. Open voor prikkelende projecten en straffe architectuur. Ten slotte staan wij ook open voor dialoog, met onze werknemers, onderaannemers en leveranciers. Met iedereen die samen met ons bouwt. Want dhulst’ houdt van bouwen met mensen.

Aantal plaatsen: 1

Antwerpsesteenweg 65 – 2500 Lier

Tel: +32 3 489 13 36

Website: https://www.dhulst.be/

Dhulst’ & Dox NV - Karel Dierick

Steylaerts draagt al 60 jaar de waarden 'kwaliteit' en 'klantgerichtheid' hoog in het vaandel. Dankzij deze visie en de consequent hoge standaarden op elk vlak, groeide de bescheiden eenmanszaak zo uit tot Belgisch marktleider met 100 medewerkers en een omzet van ruim 30 miljoen euro. Ondertussen is Steylaerts dé referentie op vlak van badkamerrenovaties met 2 grote showrooms van in totaal ruim 4.500 m², ruim 10.000m² magazijnruimte en duizenden gelukkige klanten.

Aantal plaatsen: 3

Antwerpsesteenweg 501 – 2500 Lier

Tel: 03 480 02 13

Website: https://www.dox.be/

Pavlov Branding

Pavlov is als nicheconsultant gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van merken in al hun facetten. Anders dan traditionele agentschappen leggen we de focus bij strategie, waarvan een succesvolle executie een logisch gevolg wordt.

Aantal plaatsen: 2

Cassiersstraat 42 – 2060 Antwerpen

Tel: +32 3 337 29 10

Mail: hello@pavlov.be

Website: https://pavlovbranding.be/

Administri Consulting

Al bijna 30 jaar ondersteunt Kris Nys ondernemers in het optimaliseren van hun backoffice. Want vandaag volstaat grote passie voor je vak en pen en papier al lang niet meer om met succes te ondernemen. Kris Nys gelooft oprecht dat de backstage in elke sterke onderneming een strategisch hoofdrol speelt en daarbij het team in de spotlights vleugels geeft en zo onrechtstreeks de onzichtbare fundamenten legt in de weg naar meer omzet en tevreden teams.

Aantal plaatsen: 1

Kerkstraat 11 – 2500 Lier

Tel: 0475 77 37 61

VMB Consult

VMB Consult is gespecialiseerd in accountancy, audits, fiscaliteit en consultancy dankzij een jarenlange ervaring met een team van gespecialiseerde vakmensen. Door zijn verscheidene takken binnen VMB Consult wordt je als start-up van A tot Z ondersteunt in het werkelijk maken van jouw droomonderneming.

Aantal plaatsen: 4

Pasteelsstraat 1, 2640 Mortsel

Tel: +32 3 451 83 93

Mail: info@vmb-consult.be