Spring naar de inhoud

Galabal 2023 ‘Under The Sea’

Wij genieten nog na van ons mooi galabal met thema ‘Under The Sea’ op 4 maart jongstleden. Was jij erbij? Bekijk dan zeker de foto’s op onze facebookpagina, links hieronder te vinden!

Woordje van Jill, commissiedirecteur Galabal

Graag bedanken wij iedereen om samen met ons de sprong te wagen in de onderwaterwereld van JCI Lier. Wij hopen dat jullie genoten hebben van een spetterende avond vol onderwater wonderen!

Graag bedank ik, Jill De Winter, onze voorzitter voor de kans en het vertrouwen om dit galabal te mogen waarmaken samen met mijn geweldig ‘team galabal’ aka Olinde Pittoors en Lukas Ceunen. Samen hebben wij, als 3 nieuwe leden, deze sprong in het diepe gewaagd. Hoge golven hebben we overwonnen door sterk teamwerk, maar ook met de hulp van onze reddingsboeien uit JCI Lier. Ik wil hen allen enorm hard bedanken voor het realiseren van galabal JCI Lier Under the Sea!

Jill, Olinde, Lukas

Foto's

Volg onze socials

Wil jij ook JCI leren kennen?

Heb je ook goesting om in een fijne bende ondernemende mensen terecht te komen? Dit, en vele andere projecten worden jaarlijks door ons georganiseerd, omdat we een positief effect op de wereld rondom ons willen hebben.

Contacteer ons via de contactpagina, en kom eens piepen!

Je kan nog heel lang op deze website zitten neuzen, maar met face to face contact weet je veel sneller of het iets voor jou is!

Tot snel?