Spring naar de inhoud

JCI Restart: een gezellige voormiddag in de Lierse cinema

Op zondag 12 maart 2023 hebben we voor 125 kinderen en begeleiders een cinema bezoek georganiseerd in de Lierse cinema Varietes binnen het gemeenschapsproject ‘JCI Restart’, uitgewerkt door JCI Lier. 

Het was druilerig weer, maar des te beter om gezellig binnen in de Lierse cinema een Lierse film te kijken, mét drankje en versnapering naar keuze. 

Verloop 

Deelnemers konden gratis deelnemen en waren welkom vanaf 9.30u. Na een korte registratie konden zij een drankje en versnapering per persoon kiezen. Dit bleek voor de meesten al snel de moeilijkste opgave van de voormiddag te zijn omwille van het ruime aanbod. Vervolgens kon er plaats genomen worden in de zaal, waarbij de film, na een korte intro, om 10.10u van start ging.  

In de film zelf, een creatie van het Lierse productiehuis Fabrique Fantastique (speelduur 1u en 11 min), gingen drie jonge paasklokken de uitdaging aan om de lente te redden, waarbij ze heel wat obstakels moesten overwinnen. Gelukkig konden ze hun avontuur op een positieve manier afsluiten. 

Dit project is uniek, dankzij de financiële steun van de leden én sympathisanten van JCI Lier: zij sponsorden elke stoel. De vlotte samenwerking met Cinema Varietes was ook een belangrijke factor tot het grote succes van deze editie, waarover de kinderen nog wel even zullen napraten. 

Geniet hieronder mee via enkele foto’s 

(mis je een foto? mail ons even, wellicht zit hij in ons archief!)

What’s next? 

Dit was het tweede event in de rij, maar binnenkort volgt er al een derde activiteit. Op woensdagnamiddag 3 mei 2023 kunnen 50 dierenliefhebbers zich uitleven tijdens een bezoek aan kinderboerderij ‘T Struisvogelnest. Na de rondleiding is er nog speeltijd voorzien en volgt er een drankje en lekkere pannenkoeken. Dit alles wederom kosteloos, dankzij de energieke steun van Crelan Lier. Momenteel is dit event reeds volzet en is er een wachtlijst beschikbaar via restart@jcilier.be . 

Heb je vragen over dit project? restart@jcilier.be  

Wil jij ook JCI leren kennen?

Heb je ook goesting om in een fijne bende ondernemende mensen terecht te komen? Dit, en vele andere projecten worden jaarlijks door ons georganiseerd, omdat we een positief effect op de wereld rondom ons willen hebben.

Contacteer ons via de contactpagina, en kom eens piepen!

Je kan nog heel lang op deze website zitten neuzen, maar met face to face contact weet je veel sneller of het iets voor jou is!

Tot snel?