Spring naar de inhoud

Kennismaking met JCI in Spui

Het afterwork kennismakingsevent van JCI in het Spui kende een grote belangstelling. Een twintigtal geïnteresseerden kwam een kijkje nemen wat JCI te bieden had.

In een gezellige en gemoedelijke sfeer werden de potentiële nieuwe leden ontvangen in het Spui. Met een hapje en een drankje kon iedereen op een ontspannen manier kennismaken.

De organisatoren verwelkomden de talrijke aanwezigen. Voorzitter Tim Buellens lichtte op een overzichtelijke wijze de doelstelling en de organisatie van JCI toe. De vier basispijlers waarrond JCI- leden actief zijn individu, gemeenschap, internationalisme en business. Lier voegde er een vijfde aan toe: fun. Daarna presenteerden oud-voorzitters Toon en Nadja hun favoriete pijler.

Nadien hadden de bezoekers de tijd om kennis te maken met de verschillende activiteiten van JCI via een groepsspeeddate en werd er nog wat nagekeuveld.

Kortom een geslaagd evenement!

Enkele sfeerbeelden

Wil jij ook JCI leren kennen?

Heb je ook goesting om in een fijne bende ondernemende mensen terecht te komen? Dit, en vele andere projecten worden jaarlijks door ons georganiseerd, omdat we een positief effect op de wereld rondom ons willen hebben.

Contacteer ons via de contactpagina, en kom eens piepen!

Je kan nog heel lang op deze website zitten neuzen, maar met face to face contact weet je veel sneller of het iets voor jou is!

Tot snel?