Spring naar de inhoud

Vlaams Congres 2023

Dit jaar ging het VC 2023 door in Sint-Niklaas, waar we uiteraard ook begonnen met onze promo campagne voor het VC 2024 in Lier. Door tijdsgebrek – en de zegswijze ‘beelden zeggen meer dan 1000 woorden’ – geen uitgebreid verslag, maar wel de nodige sfeerfoto’s. In een notendop: veel fun, feestjes, af en toe iemand die we even kwijt zijn en naar traditie dit jaar een ontbijt door JCI Lier. Daarnaast ook wederom een award en merit die we in de wacht hebben ge-sleept!
Je zou bijna zeggen een doordeweeks event bij JCI Lier dus.

Sfeerbeelden

Awards

We zijn bij JCI Lier UITERMATE fier op 2 prijzen die we mee naar huis mochten nemen:

Andreas De Vocht – Beste Nieuw Lid van JCI Vlaanderen

Steven Pauwels – Merit Beste Oud Lid van JCI Vlaanderen

Wil jij ook JCI leren kennen?

Heb je ook goesting om in een fijne bende ondernemende mensen terecht te komen? Dit, en vele andere projecten worden jaarlijks door ons georganiseerd, omdat we een positief effect op de wereld rondom ons willen hebben.

Contacteer ons via de contactpagina, en kom eens piepen!

Je kan nog heel lang op deze website zitten neuzen, maar met face to face contact weet je veel sneller of het iets voor jou is!

Tot snel?