Spring naar de inhoud

NIEUW: 1️⃣ op 1️⃣ coaching sessies!

Heb jij to do’s die je voor je blijft uitschuiven? Worstel jij met ‘getting things done’? Dan is het JCI Personal Improvement Program wat jij nodig hebt ⇢ een 1 op 1 begeleid traject om de veranderingen die je wil doorvoeren ook effectief te gaan verwezenlijken. En dat met coaching professionals!

“We volgen allemaal cursussen, trainingen, seminars. Gaan naar inspirerende sessies luisteren over hoe we zaken beter en anders kunnen aanpakken, maar daar blijft het nadien vaak ook bij”, zegt bedenker Steven Pauwels, past president bij JCI Lier.

Het JCI Personal Improvement Program gaat een stap verder. Als aanvulling op de trainingen en opleidingen die JCI reeds in aanbod heeft, willen we leden de kans bieden om een concreet onderwerp te kiezen waar men actie in wil ondernemen. Een écht begeleid traject dus, met onderwerpen die gaan van sales en marketing tot gezonde voeding.

“In 2018 hebben we dit concept succesvol getest bij JCI Lier én hebben we er zelfs een award mee gewonnen op het NCN 2019. We willen de succesformule nu opentrekken voor heel Vlaanderen”, zegt Steven. “Mijn succes is mee bepaald door 1 op 1 personal coaching. Dat is een van de redenen waarom ik leden de kracht ervan wil laten ontdekken. Je 1 op 1 laten begeleiden door een coach? Eén van de slimste zaken die je kan doen!”

Wil jij participeren in dit project als coach en/of coachee? Laat ons iets weten via hello@jcipip.be of neem een kijkje op de website www.jcipip.be

Dank aan Combell voor het sponsoren van de hosting.

Foto: Steven met zijn coach Stef Verbeeck