Spring naar de inhoud

S-B.Y.B. - By Administri

Zoek je 

 

ANTWOORDEN OP MAAT VAN JE BEDRIJF

Als je surft op het internet of je volgt een cursus, dan krijg je heel veel informatie te verwerken die niet toepasselijk is op je bedrijf. Met deze 60 min ONE SHOT BOOSTER heb je de volle aandacht van je klankbord en krijg je onmiddellijk antwoorden volledig gericht op jouw bedrijf.

 

Directe toegang tot ervaren klankbord

Je probleem kunnen bespreken met een ervaren klankbord, iemand die in zijn/haar lange carrière van vallen en opstaan tools en tricks heeft vergaard, is van onschatbare waarde. 60 min One shot booster zal je inspireren en je veel dure consultanturen besparen.

 

Directe toegang tot een uitgebreid netwerk.

Een ervaren gesprekspartner beschikt natuurlijk over een uitgebreid netwerk van contacten die hij kan inzetten om je vragen te beantwoorden. Als je zelf op zoek moet gaan is dat vaak een zeer dure en tijdrovende aangelegenheid. Daarom zijn deze 60 minuten dan ook van onschatbare waarde.

Tijd- en geld sparend door direct access tot kennis en oplossingen op maat van je bedrijf

Stel je voor dat je van de vier uur surfen en nog twijfelen of de oplossing correct is er 3 zou kunnen besteden aan je eigen bedrijf en in 60 minuten gerichte antwoorden krijgt op je vragen. Zou je dan nog verder surfen?

Voor de snelle beslissers is 50 % korting met de kortingscode “BOPJCI50%”

www.simply-boostyourbusiness.com

 

a product of Administri Consulting bv

Kerkstraat, 11 Lier – BE0468.141.893