Spring naar de inhoud

Delta Technics

Delta Technics N.V. werd opgericht in 1991 door mensen met een reeds jarenlange ervaring in de Electro- en Telecomsector. Zij hebben zich gericht op databekabeling en Telecomoplossingen gebaseerd op de nieuwste technologie en standaarden. Gestructureerde bekabeling in glasvezeltechnologie en de toen vernieuwende “Twisted Pair” koper bekabeling.

Vandaag zijn wij nog steeds even gepassioneerd bezig met bekabeling. Maar ook op vlak van datacommunicatie zijn we meegegroeid in het aanbieden van kwalitatieve telecom en datacom oplossingen. Afgelopen jaren hebben wij het ontstaan van de IoT markt op de voet gevolgd. Ook hier trachten wij de gaten die wij zien op te vullen met onze expertise en een selectie aan kwalitatieve oplossingen die u als klant in staat stellen op een intelligente manier gebouwen en terreinen te beheren en te gebruiken. Ook op vlak van levensbestendig wonen en zorgwoningen kunnen wij diverse technologische oplossingen bieden die het comfort maar ook de veiligheid van de bewoners garanderen. Hierdoor is het mogelijk om langer zelfstandig te wonen, en toch de nodige zorgen en opvolging te garanderen wanneer nodig.

Met deze drie divisies zijn we in staat onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Van de bekabeling tot de volledige implementatie van de datacom en telecomsystemen of systemen voor intelligente gebouwautomatisatie en controle.

Contacteer ons gerust om eens vrijblijvend over uw project te spreken. Wij zijn steeds bereid samen met u mee te zoeken naar de perfecte oplossing die beantwoord aan uw noden.

Website: https://www.deltatechnics.be/