Spring naar de inhoud

Mimi Baby Katelijne

Welkom bij Mimi Baby Katelijne!

Mijn naam is Dorien Hens en in juni 2020 zie ik eindelijk mijn droom om een eigen babywinkel te openen in vervulling gaan: dan start ik namelijk Mimi Baby Katelijne, een babyspeciaalzaak in Sint-Katelijne-Waver.

Verwachten jullie binnenkort een klein wondertje en weet je niet goed waar te beginnen en wat je allemaal nodig hebt? Kom dan zeker langs!  We helpen je graag op weg en staan steeds klaar met raad en daad.

Je kan bij ons onder andere terecht voor het leggen van je geboortelijst met unieke all-in service: gratis vooraflevering van de geboortelijstartikelen, een persoonlijke afspraak in een gezellige huiselijke sfeer op elk gewenst moment,…  De opvolging gebeurt altijd door één en dezelfde persoon die jou steeds met de nodige kennis zal bijstaan.

Dit zijn maar enkele van de vele voordelen die Mimi Baby Katelijne te bieden heeft.

Verder kan je bij ons terecht voor een gepersonaliseerd geboorteconcept zoals gepersonaliseerd textiel, geboortekaartjes en doopsuiker.

Wil je gewoon een bezoekje brengen aan onze winkel en wegdromen in onze babykamers, snuisteren tussen de vele babyspulletjes en/ of kleedjes uitzoeken voor jouw lieveling? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment baby- en kinderkleding van 0 tot 3 jaar, speelgoed, mooie baby – en kinderkamers, kinderwagens, autostoelen,…  Bij Mimi Baby Katelijne kan je kiezen uit maar liefst 120 verschillende merken in verschillende stijlen en prijsklassen.

Ben je intussen nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust een kijkje tussen de merken en ontdek al de mogelijkheden die onze winkel te bieden heeft.

Ik kijk ernaar uit om jullie te verwelkomen in de winkel.

Groetjes en hopelijk tot binnenkort,

Dorien

Website: https://www.mimibabykatelijne.be/