Spring naar de inhoud

Netropolix

IT OP DE ACHTERGROND

De visie van Netropolix: ‘IT op de Achtergrond’ is essentieel voor elke organisatie.

Hieronder verstaan wij:

AFSPRAKEN & COMMUNICATIE

Door op regelmatige basis samen te zitten met uw vast aanspreekpunt, behouden we een goede kijk op uw wensen en behoeften.  Een service level agreement maakt goede vrienden.

PREVENTIE & ONDERHOUD

In een analyse bepalen we samen hoe kritisch de onderdelen van uw IT-infrastructuur zijn voor uw bedrijf. Onze combinatie van preventieve maatregelen en periodieke controle zal hier op afgestemd worden.

MONITORING & RAPPORTERING

Van op afstand houden wij uw bedrijfsinfrastructuur in de gaten zodat we tijdig kunnen ingrijpen. Een periodiek rapport verschaft u inzicht in hoe wij uw IT op de achtergrond houden.

INFORMATIE & DOCUMENTATIE

We leggen de juiste documentatie aan over uw infrastructuur. Op die manier zijn alle gegevens steeds voor iedereen beschikbaar.

REDUNDANTIE & TRAINING

We zorgen ervoor dat de nodige kennis en kunde steeds bij meerdere medewerkers tegelijkertijd beschikbaar is. Ook uw medewerkers trainen we om de mogelijkheden van uw infrastructuur zo optimaal mogelijk te benutten.

Netropolix is een trouwe partner van JCI Lier. Heb je een IT-partner nodig of iets handig zoals een laptop? Je kan bij hen steeds terecht.

Contactpersoon: Kjell Spruyt
Telefoonnummer: 014 28 54 89
Websitewww.netropolix.be