Spring naar de inhoud

PDSS

PDSS staat klaar voor jou om samen verschillende IT-projecten aan te pakken. Uit onze ervaring is gebleken dat een fijne samenwerking belangrijk is om een project vlot te laten verlopen. Hierdoor is onze belangrijkste missie om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn, dit bereiken we door onze persoonlijke aanpak. Onze persoonlijke aanpak definieert zich door vlot bereikbaar te zijn via meerdere kanalen zijnde telefonisch, per mail en via whatsapp. Ook zorgen we er steeds voor dat je slechts 1 aanspreekpunt hebt voor al je vragen en eventuele problemen. Op deze manier word je steeds persoonlijk verder geholpen wat de grote waarde is van ons bedrijf.

Wij komen graag langs bij jou voor een vrijblijvend gesprek om mogelijke projecten en samenwerkingen te bekijken. Van idee tot volledige uitwerking kan je rekenen op ons. We werken een project steeds zo efficiënt mogelijk uit voor jou waarbij we rekening houden met jouw noden.

Nazorg is een andere belangrijke waarde voor ons bedrijf. Na afwerking van een project kan je steeds rekenen op onze bereikbaarheid. Wij blijven steeds ter beschikking voor jou voor eventuele wijzigingen of onderhoud. Hiervoor kan je steeds terecht bij jouw aanspreekpunt via een kanaal naar keuze.