Spring naar de inhoud

JCI Starterscafé 22 maart 2017

Heb je interesse om jouw ‘stiel’ geheel of gedeeltelijk zelfstandig verder te zetten? Kom dan zeker naar ‘handig? word zelfstandig!’, een nieuwe editie van het JCI Starterscafé. Graag willen we jouw zo goed mogelijk informeren in alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming op te starten. Wanneer je een eigen zaak start zijn er immers vele zaken waar aan gedacht moet worden: een boekhouder, locatie, doelpubliek,…

Graag verwelkomen we je op woensdag 22 maart 2017 in zaal ‘Socio’ van het Herman Vanderpoorten Stadion te Lier – beter bekend als ‘het stadion van de Lierse’. Gedurende deze dag zullen er tussen 14u en 20u een aantal informatiestanden staan die je verder begeleiden in het traject om ondernemer te worden. Daarnaast komen er ook enkele gastsprekers en zullen er enkele relevante trainingen worden gegeven. Meer informatie over de exacte planning zal binnenkort via deze website en facebook vrijgegeven worden.

We bieden deze dag volledig gratis aan, maar vragen wel om je vooraf te registreren via het invulformulier (klik op de link hierboven). Dit starterscafé wordt georganiseerd door leden van vier JCI-afdelingen: Antwerpen, Gheel-en-thals, Lier en Mechelen.

www.jcistarterscafe.be