Spring naar de inhoud

Award op wereldniveau voor JCI Lier

Tijdens het wereldcongres van JCI in Amsterdam, werd Zimmervation bekroond met een award in de categorie ‘Best Local Personal Skill Development Program’. Een bekroning voor een jaar hard werken, met ongeveer 50 enthousiaste mensen.

Na een prijs op nationaal niveau, in september tijdens het JCI-congres in Gent, is dit een tweede beloning voor JCI Lier. Een sterke prestatie van deze vormingsbeweging, gezien o.a. JCI Hong-Kong in dezelfde categorie aanwezig was (en reeds een award had gewonnen die avond).

Zimmervation fungeerde als Vlaams Congres, dat opnieuw door JCI Lier werd gehost(exact 30 jaar na laatste opname als organisator). Het werd een groot succes, dankzij een nauwe samenwerking tussen leden, oud-leden, senatoren, vrienden en familie. Mensen met heel veel ervaring vs jonge, enthousiaste jaycees zorgden voor een gevuld contentprogramma met keynotes zoals Jef Staes, een workshop omtrent Internet of Things of een bezoek aan de Zimmertoren. Steeds met een knipoog naar het thema innovatie.

Nationaal voorzitter Wouter Danckaert, Liers voorzitter Kenneth De Decker en congresdirecteur Pepijn Palmans kregen de award toegekend, voor een zaal van bijna 2000 mensen. Een prachtig beloning voor harde werk dankzij een geweldig team.

Uiteraard smaakt dit naar meer en JCI Lier opnieuw sterke projecten lanceren, om zo kans te maken op toekomstige awards.

www.jcilier.be

Over JCI Lier

JCI Lier is een lokale afdeling van Junior Chamber International, meer bepaald een afdeling voor wie de quote “Lierke plezierke ” niet onbekend is. Niet tegenstaande combineren we een goed feestjes steevast met degelijke commissiewerking en vooruitstrevende projecten.