Spring naar de inhoud

De laatste AV van’t jaar

De algemene vergadering van december, traditioneel de laatste van het jaar.  De aftermath van het Wereldcongres in Amsterdam was de start van de vergadering.

Verschillende commissies (galabal, Jobmatch, Business & netwerkevent #failforward,…) werden gevraagd om hun budget voor te stellen. We zitten in een generatieswitch, waar velen nog niet in een commissie hebben gezeten – laat staan een budget hebben opgemaakt. Dit vormt ook de basis van de toekomst.

Updates werden voorgelegd, de nodige vragen vanuit de leden gesteld.

 

Ledenwerving presenteerde het GrowPack, met daarnaast een verwelkoming van twee nieuwe leden: welkom Bart en Sebastien!

FUN fun FUN: JCI Lier heeft ook dit jaar een sterke vertegenwoordiging op deze eigen, gemaakte pijler: Plankton (skireis, galabal, Freetrace en Tour Marginal) De waar/wat/hoe werden beantwoord, in mate van het mogelijke :-).

Gemeenschap werd ook onder het stof gehaald, met de Triple Cup. Binnenkort kennen we de eerste datum, waar we een plein of druk bezochte straat gaan proper maken.

 

Bijna 30 aanwezigen zorgde voor een gevulde agenda, een snel typende secretaris en nog een bartime achteraf. Noteer alvast 11 januari 2018 in de agenda (volgende AV) én 26 januari = nieuwjaarsreceptie.