Spring naar de inhoud

Jobmatch 2018: over solliciteren en werken in een wereld vol verandering

Op 14 maart 2018 organiseert JCI Lier voor de vierde maal het event Jobmatch 2018. Eén van de grootste uitdagingen voor ondernemingen, de komende jaren, is het vinden & behouden van werknemers. En we zijn op zoek naar bedrijven en mensen die een nieuwe uitdaging zoeken.

In de Stad Lier bestaat de uitdaging op enerzijds de hoge jeugdwerkloosheid, anderzijds de blijvende focus op 55+. Ze rekenen op o.a. JCI Jobmatch om een positieve boodschap te verspreiden.

Anno 2018 willen werknemers zich kunnen identificeren met het bedrijf waarvoor ze werken. Het is niet meer éénrichtingsverkeer (werkgever beslist), maar ook de werknemer legt zijn gewicht in de schaal tijdens het sollicitatieproces.

SUPERCHARGE je toekomst, op 1 namiddag!

Ook tijdens deze editie is de rode draad een event waar bedrijven op zoek zijn naar de witte raven, met de bovenvermelde focus van Stad Lier. Deze bedrijven en partners zorgen voor de basis van onze succesformule. Bedrijven zoals VDAB, Randstad, Defensie, Electro Zwijsen en HR Rail (NMBS) zijn opnieuw aan boord. We zijn volop bezig om de reeds bevestigde partners online te plaatsen. Voor de bedrijven wordt er voor aanvang van Jobmatch, een netwerkmoment georganiseerd.

Keynotes zorgen voor extra content. De laatste hand wordt gelegd om in te spelen op het sollicitatieproces, jeugdwerkloosheid en 55+. De eerste spreker kunnen we met trots aankondigen: Merkstrategie en brandexpert Stef Verbeeck praat over de valkuilen anno 2018 en waarom jij kan werken aan jouw merk.

Voor wie?

De bezoekers zijn enerzijds mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een job. Anderzijds bieden onze deelnemende bedrijven bepaalde profielen aan, waar we in samenwerking met VDAB doelgerichte mailings gaan versturen op hun database. Dit zorgt voor een hoge scoringspercentage.

Details

Wat maakt dit initiatief uniek?

  • Samenwerking met VDAB, op basis van aangeboden jobs/functies doelgerichte mailings uitsturen.

  • Het team van JCI werkt voor en na werkuren aan Jobmatch.

  • De locatie, CC De Mol in Lier.

  • Het doel is niet om winst te maken, wel om de economie, jobs en de naam JCI te boosten.

De buscampagne start in februari 2018, flyers en posters worden verdeeld via o.a. de werkwinkels van VDAB. De toegang is gratis, inschrijven is verplicht: www.jobmatch2018.be.