Spring naar de inhoud

Triple Cup Deel 1: Familie van Adam helpen verhuizen naar nieuwe woonst

Het eerste deel van de Triple Cup dit jaar zit er op!

Het ging deze keer om Adam Zaoudi, je weet wel, de kanjer van 6 jaar die vecht tegen kanker en waar we vorige jaar nog het huisje hebben voor opgeknapt zodat hij na zijn behandeling veilig naar huis kon.

Enkele maanden geleden kreeg de moeder te horen dat ze eind dit jaar het huis moest verlaten omdat het verkocht wordt.  Niet evident om een woning te vinden en al helemaal niet om te verhuizen.  Zeker aangezien het nieuwe appartement van het OCMW veel malen kleiner is dan hun vorige woonst.

JCI Lier en Ons Steentje hebben ook dit keer weer de handen in elkaar geslagen om het gezin te helpen.  Enerzijds met de verhuis naar de nieuwe woonst, anderzijds met de tijdelijke opslag van een deel spullen in afwachting van een betere oplossing.

Het Laatste Nieuws heeft er ook een artikel over geschreven.  Dat vinden julie hier