Spring naar de inhoud

Nieuwe instroom van leden

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat op onze ledenlijst een aantal mensen prijken die in de komende jaren de magische leeftijd van 40 zullen bereiken. Daarom zit JCI Lier niet stil, en zorgt ze voor een constante instroom van nieuwe leden. Dit jaar hebben we erg ingezet op een campagne via Facebook om nieuwe mensen te bereiken, en ook de bestaande leden gevraagd om vrienden mee te brengen.

En het resultaat mag er zijn! 9 aanwezigen op de Wegwijs, waarvan 2 bestaande kandidaat-leden, en 2 anderen die op dezelfde avond tot kandidaat-lid gekroond werden! Hopelijk volgt de rest van de groep snel, er zat namelijk heel wat potentieel in de zaal!

Nogmaals dank aan Kjell Spruyt als ledenverantwoordelijke, en Sven Couwels en Tim Beullens om de Wegwijs in goede banen te leiden. Verder ook onze dank aan de Stad Lier om het verenigingsleven te ondersteunen met gratis vergaderlokalen.