Spring naar de inhoud

JCI Lier viert Gouden Jubileum met nieuwe voorzitter

Toon Vervoort is recent verkozen om JCI Lier vzw, als voorzitter en na corona, opnieuw te laten genieten van projecten, opleidingen en diverse opportuniteiten in deze nieuwe tijden. Hij neemt de taak als voorzitter over van Dorien Hens. Met het thema KISS start hij het gouden lustrumjaar met een uitgesteld jubileumfeest.

Geschiedenis

Toon is sinds enkele jaren lid bij JCI Lier en heeft ook reeds verschillende verantwoordelijkheden opgenomen binnen de raad van bestuur. Hij is recent gestart als verantwoordelijke sales & marketing bij Extravaganza Motors. Het thema KISS (Keep it simple and… 😉 ) zal hij ook de lean-manier van werken doorvoeren binnen JCI Lier.

50 Jaar JCI Lier

Gouden jubileum (eindelijk)

Het vijftigjarige jubileum zou gevierd worden op 8 mei (exact 50 jaar), al gooide corona roet in het eten. Op zaterdag 2 oktober 2021 staat het gouden jubileum gepland met 200 deelnemers en met een bijhorende dagprogramma in de Lierse binnenstad.

 

Verdere initiatieven

Op basis van de gekende pijlers binnen JCI (individualisme, business, internationalisme en gemeenschap), worden verschillende initiatieven en projecten gelanceerd in de komende weken.

Het staat reeds vast dat het coachingprogramma JCI PIP op Vlaams niveau verder uitgerold wordt, iets waarmee JCI Lier ook een award heeft gewonnen.

Tijdens de laatste jaren heeft JCI Lier furore gemaakt met projecten zoals Lierse Zaken, Starterscafé, Jobmatch, Pop-up Week, Helping Adam, Heroes for Emma en Keukenlokaal.