Spring naar de inhoud

JCI Lier valt in de prijzen!

Keuken-watte?

Keukenlokaal is een iniatief dat werd gestart met als inspiratiebron de lockdown, die op dat moment nog volledig in voege was. En als wij niet op restaurant mogen, dan brengen we het restaurant digitaal naar jou!

We hebben hierbij specifiek gekozen om de lokale Lierse horeca in de kijker te zetten. We zochten enkele partners die kookflimpjes wilden opnemen, zet daar een professionele videocrew bij, en voilà, een Covid-proof project was geboren! Subscribers hadden de mogelijkheid om een livestream te volgen en de recepten eenvoudig in de mailbox te ontvangen.

Wie?

Meerdere restaurants en bars uit Lier deden mee met ons project. Niet alleen om in de kijker gezet te worden, maar vooral uit liefde voor het vak en omdat ze hun kennis willen delen met de vele huiskamerchefs die Lier rijk is!

Een overzicht:

Petit Cuistot

Lokaal & Seizoensgebonden

Hof Van Beatrijs

Gerestaureerde abdij

Het Looks

Het Looks

Mooie verhalen, nog meer passie

Barvest

In de groene rand

't Kafaat

Een gezellige kroeg

Bereik

We bereikten hiermee meer dan 100 Lierenaren, de meeste geen lid van JCI! Ook de pers pikte ons project op, getuige dit filmpje van De Zevende Dag

Prijzen?

Op elk niveau binnen JCI kan je awarddossiers indienen voor een straf project of voor een persoon die exceptionele zaken heeft gedaan voor de vereniging. 

Op het nationale niveau worden de beste projecten in de bloemetjes gezet, en dit in verschillende categoriën.

JCI Lier ontving voor Keukenlokaal een merit voor “Best Local Community Impact Program”! Een hele eer, en een mooie bevestiging voor al wie eraan meewerkte!

Spreekt dit verhaal je aan?

Neem contact met ons op om lid te worden ==> Contactpagina