Spring naar de inhoud

Open Vormingsdag

Te gast in Leuven

De Open Vormingsdag is een initiatief van JCI Vlaanderen, en wordt elk jaar georganiseerd door een andere lokale afdeling. Yours truly bracht de Open Vormingsdag in 2019 naar Lier, dit jaar was JCI Leuven aan de beurt!

Leuven

Verloop van de dag

Gedurende een Open Vormingsdag is de gemeenschappelijke factor van alle activiteiten de pijler individualisme. Er worden trainingen, opleidingen, keynotes en andere activiteiten georganiseerd met als doel de kennis van het indivueel lid te verhogen, skills aan te scherpen en ontwikkeling van hun persoon.

Hoe ziet zo'n programma eruit?

We koppelen bij JCI het nuttige steeds aan het aangename! Start met een ontbijt, intense dag vol toptrainingen, en afsluiten met een diner voor wie nog een goestingske had!

Zie hieronder wat Leuven in petto had!

De Lierse degelatie kon niet ontbreken:

Goesting gekregen?