Spring naar de inhoud

Ledengroei

Nieuw lid!

Op onze laatste Algemene Vergadering, mochten we Thomas Fockaert officieel in ons midden verwelkomen! Deze straffe gast is er een lid “uit de boekskes”. Een rasechte ondernemer, met veel goesting om in zijn vrije tijd ook nog een verschil te maken! Zo stapte hij recent nog mee in een Business Project van JCI Lier waar jullie snel meer over zullen horen!

Thomas is professioneel Sales Agent van Atlas Concorde, een fabrikant van porseleinen en keramische tegels. Daarnaast richtte hij zelf een zaak op, Vexigo, gespecialiseerd in sales outsourcing. Beide zaken runt hij samen met zijn vriendin Jilke. 

We kijken uit naar je vervolgtraject binnen JCI, Thomas! 

Kandidaat Leden

Naast de toetreding van Jonas mochten we ook maar liefst 3(!) aanmeldingen ontvangen in de laatste maand om Kandidaat Lid te worden! Jill, Yunus en Olinde kregen een peter en meter toegewezen om hen verder te gidsen in het bijzonder uitgebreide aanbod dat JCI te bieden heeft. Alledrie stapten ze ook reeds in hun eerste projecten, en zijn ze steevast aanwezig op alle activiteiten die JCI Lier aanbiedt! Welkom alledrie!

Olinde
Jill
Yunus

Heb jij ook interesse?

Elke 2e donderdag van de maand komen we samen, spring gerust eens binnen! Volgende editie, op 9 december 2021 doen we een speciaal event, specifiek erop gericht om nieuwe geïnteresseerden laagdrempelig kennis te laten maken met JCI Lier. 

Links: FacebookLinkedin

Neem zeker even contact op via het contactformulier bij interesse.