Spring naar de inhoud

Insights – Optimaal functioneren begint met zelfinzicht!

Insights helpt organisaties over de hele wereld het allerbeste uit hun mensen te halen. Want het succes van elke organisatie staat of valt bij de prestaties van haar medewerkers.

JCI is partner van Insights, waardoor wij deze training zeer eenvoudig kunnen aanbieden aan onze leden.

Insights Discovery gebruikt een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel om inzicht te krijgen in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. Het model laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen.

Wil jij ook JCI leren kennen?

Heb je ook goesting om in een fijne bende ondernemende mensen terecht te komen? Dit is maar een voorbeld van de trainingen die jaarlijks georganiseerd worden, omdat we onszelf op die manier beter en slimmer kunnen maken. Combineer dat met onze coole projecten die een positieve impact op de wereld rondom ons hebben, en je hebt een fantastisch recept voor een coole vereniging!

Contacteer ons via de contactpagina, en kom eens piepen!

Je kan nog heel lang op deze website zitten neuzen, maar met face to face contact weet je veel sneller of het iets voor jou is!

Tot snel?