Spring naar de inhoud

ING Lier steunt Restart!

Op woensdag 15 februari 2023 opent Lierse de deuren voor een unieke rondleiding op ‘t Lisp. Tijdens die namiddag, nemen 80 kinderen (tussen 6 en 12 jaar) en hun begeleiders deel aan het event van JCI Restart, een organisatie van JCI Lier. ING Lier, de kersverse samenwerking tussen de kantoren in Duffel en Lier, steunt dit project aan 200 procent.

Wie is ING Lier?

Koen Van Wiele en Dennis Bracke zijn de filiaalhouders van het ING-kantoor in Lier. Sinds 1 januari 2023 zijn de kantoren van Duffel en Lier samen 1 kantoor op het Zimmerplein 28 in het centrum van Lier.

Je kan hen bereiken via 03 491 82 00 of lier@ing.be.

Waarom steunen ze JCI Restart?

Het project tegen de 14% kinderarmoede in Lier sprak hen aan. Vele families (+kinderen) zijn klant bij ING, dus een lokale ondersteuning van dit type-events past binnen de cultuur van onze partner.

De locatie, de insteek en het uiteindelijke doel (kinderen een beleving bezorgen binnen de eigen omgeving) konden Koen en Dennis direct bekoren en ze twijfelden niet om hun uitgesproken steun te uiten voor dit project.

Al na enkele dagen waren bijna alle 80 plaatsen volzet: het bewijs dat de Lierse gemeenschap nood heeft aan initiatieven die mensen enthousiasmeren, en daar werkt ING Lier graag aan mee.

Alle info over ‘Rondleiding achter de schermen bij Lierse’, kan je via deze link terugvinden.