Spring naar de inhoud

JCI Restart: Zon, lachende gezichten en een voetbalstadium

Vandaag hebben we voor meer dan 70 kinderen en begeleiders (mama, papa, oma, opa,…) een rondleiding georganiseerd in het voetbalstadium van Lierse, voor hét gemeenschapsproject van JCI Lier namelijk JCI Restart.

Deelnemers konden gratis deelnemen, dankzij een registratie via de website van JCI Lier. Met meer dan 70 registraties werden 4 vrijwilligers aangesteld om hen door het stadium te leiden. De voorbode van een unieke ervaring in het centrum van Lier. 

Verloop van een zonnige namiddag

Om 13.30 uur gingen de deuren van het themacafé open, de verzamelplaats én startpunt van deze zonnige namiddag. De eerste bezoekers waren ruim op tijd, gelukkig was de organisatie hierop afgestemd.

De mascotte van de club was de grote publiekstrekker, met daarna enkele spelers van het eerste elftal die gewillig op de foto gingen en een handtekening hebben uitgedeeld.

Daarna stonden de 4 gidsen klaar, om een rondleiding te geven: van de business seats naar het vak van de thuissupporters, de wandelgangen van de club tot OP het veld! En ook richting de kleedkamers, zodat je dan ook kon ervaren wat het zou zijn als je daar zit…met 14.000 toeschouwers in het stadium.

Wat versnaperingen en verfrissende drankje maakten de dag compleet. Dankzij de steun van ING Lier, hebben we hier een succes van kunnen maken, met ook vele lachende gezichten als resultaat. 

Persaandacht

 

Ook RTV was aanwezig, samen met Gazet van Antwerpen. Perslinks:

Videoreportage van RTV

Gazet Van Antwerpen

Het Nieuwsblad

Geniet mee via de foto's

What’s next?

JCI Lier organiseert, binnen het project JCI Restart nog twee events:

Op zondag 12 maart 2023 wordt de Lierse film BIM getoond en wat dit verhaal zo speciaal maakt, is dat het ook in de Lierse cinema (Varieté) zal plaatsvinden. Elk zitje van de 141 plaatsen zijn ook gesponsord door Lierse JCI-leden, waardoor elke deelnemers kan genieten van de film, inclusief met drankje + popcorn/chips.

En voor de dierenliefhebbers: op woensdagnamiddag 3 mei 2023 verwelkomen we 50 mensen om een unieke rondleiding te krijgen bij ‘t Struisvogelnest in Lier, met bijhorende lekkere pannenkoeken. Dankzij de energieke steun van Crelan Lier, kunnen we ook dit event kosteloos organiseren.

Alle info volgt in de komende dagen via onze website en socials.

Heb je vragen over dit project? restart@jcilier.be