Spring naar de inhoud

JCI Antwerpse Jonge Ondernemer 2023

Deze award wil elk jaar een erkenning geven aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich bovendien weet te toetsen aan de beginselwaarden vanJCI, Junior Chamber International.
Met JCI als netwerkplatformbieden we jonge ondernemers een uniek forum om ervaringen uit te wisselen tussen de gevestigde waarden en de ‘nieuwe lichting’. Hierbij vertrekken we vanuit een aantal basiswaarden verbonden aan de induviduele persoon. JCI wilde kans bieden om door actieve deelname aan verscheidene projecten leiderskwaliteiten, verantwoordelijksbesef, medemenselijkheid en ondernemingszin te ontwikkelen.leiderskwaliteiten, verantwoordelijksbesef, medemenselijkheid en ondernemingszin te ontwikkelen.
In tegenstelling tot vele andere ondernemingsawards die onze regio rijk is, zet JCI met haar Jonge Ondernemer award dan ook niet de onderneming in de kijker, maar focust ze voornamelijk op de kwaliteiten van de ondernemer als persoon. Naast de erkenning voor de persoon in kwestie wil JCI District Antwerpen via deze weg zowel de eigen organisatie als de provincie Antwerpen mee in de spotlights plaatsen.

Deze award dient als voorronde voor de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar, waar op donderdag 11 mei 2023 de Antwerpse winnaar onze provincie zal vertegenwoordigen.

Ook dit jaar waren er weer 4 fantastische laureaten genomineerd nl. Christophe De Mey (Gomad), Xanthippe Verbist (Chelona), Kenneth Ruyts (Westray) en Nickolas Delanghe (Media-Architect). Op 13 april 2023 kon je samen met ons ontdekken wie de award in ontvangst mocht nemen bij het evenementencentrum BluePoint te Antwerpen. De show werd gemodereerd door Matthias Browaeys en Jeroen Poels, met oa. een interessante keynote van de ondernemende zussen Raissa en Joyce de Haas van Double Dutch.

Winnaars

Nickolas Delanghe van Media-Architect mocht uiteindelijk de prestigieuze prijs mee naar huis nemen, terwijl Xanthippe Verbist van Chelona de publieksprijs kreeg!

Op Xanthippe zijn we bij Lier éxtra trots gezien we haar sinds kort op onze ledenlijst zien prijken! Proficiat, Xanthippe!

Enkele sfeerbeelden

Wil jij ook JCI leren kennen?

Heb je ook goesting om in een fijne bende ondernemende mensen terecht te komen? Dit, en vele andere projecten worden jaarlijks door ons georganiseerd, omdat we een positief effect op de wereld rondom ons willen hebben.

Contacteer ons via de contactpagina, en kom eens piepen!

Je kan nog heel lang op deze website zitten neuzen, maar met face to face contact weet je veel sneller of het iets voor jou is!

Tot snel?