Spring naar de inhoud

CEO Van Mossel Belux, Koen Claesen, inspireert Lierse ondernemers

Op maandag 11 december 2023 wordt JCI BizTalk georganiseerd, een netwerkevent met als gastspreker Koen Claesen, CEO van de grootste automotive groep in de Benelux. Koen komt die avond inspireren met zijn persoonlijk verhaal over de groei die hij als individu gekend heeft binnen verschillende ondernemingen. Daarnaast brengt hij ook een paar interessante inzichten in de strategische zetten van Van Mossel als onderneming. 

JCI Lier, organisator van JCI BizTalk, verwelkomt de CEO van Van Mossel Belux. De laatste jaren heeft dit bedrijf, met Nederlandse roots, een groei neergezet waar vele ondernemers iets kunnen uit leren. Niet alleen een groei in omzet, ook in merken, personeel en locaties vormen een indrukwekkende geschiedenis, waarvan we graag de nodige tips met jullie willen delen. 

Zijn ervaring deelt hij graag met ondernemende mensen, dus wees voorbereid op een inspirerende avond in combinatie met het leggen van nieuwe professionele contacten tijdens het netwerken.

Een avond vol inspiratie

De avond start in De Kwekerij Lier, een creatieve plek in Lier waar deze avond volledig tot haar recht zal komen. Ruimte voor netwerking met een hapje en een drankje, zal de omkadering vormen waarin ondernemers verwelkomd worden om zich te laten inspireren door het verhaal van de grootste automotive groep in de Benelux.

Koen zal jullie meenemen in zijn traject van voor Van Mossel tot het opnemen van de rol als CEO. Naast zijn professionele carrière is Koen Claesen jarenlang lid geweest van JCI Lier en heeft hij onder andere spectaculaire edities neergezet van de JCI Antwerpse Jonge Ondernemer.

Bart De Smedt, huidig voorzitter van JCI Lier, is verheugd met Koen Claesen als gastspreker tijdens JCI BizTalk:

“We zijn bijzonder trots dat Koen, een gerespecteerd leider in de autowereld, tijd neemt om andere ondernemers te inspireren met zijn verhaal. Het is fantastisch om een oud lid van JCI Lier mee te zien draaien op zo’n hoog niveau. De vorming van leiders voor morgen is één van de doelstellingen van JCI.”

Hoe kan je deelnemen aan JCI BizTalks?

Iedereen die wil netwerken en inspiratie zoekt in de keynote van Koen Claesen, is meer dan welkom om zich te registreren via https://jcilier.be/product/biztalk-by-jci-lier-koen-claesen/ voor een deelnameprijs van 34,50 euro.

Maandag 11 december 2023, van 19.30 t.e.m. 23 uur, verwelkomt JCI Lier je graag in De Kwekerij. Parking is in de nabije omgeving voldoende aanwezig om zorgeloos deel te kunnen nemen

Over JCI Lier

JCI Lier is een ambitieuze vereniging voor jonge professionals en ondernemers onder de veertig jaar. Als jonge kamer maakt JCI Lier deel uit van een wereldwijd netwerk van ambitieuze jonge mensen met een honger naar kennis, een neus voor ambitie en een engagement voor hun directe omgeving. Naast haar lokale activiteiten en trainingen biedt JCI een actieve werking en (internationale) congressen met voor elk wat wils. Natuurlijk is het een ideaal startpunt voor het uitbreiden van uw netwerk en het opbouwen van levenslange vriendschappen.

Tags: