Spring naar de inhoud

Terugblik op successen en toekomstplannen

Gisterenmorgen kwamen leden en senatoren van JCI Lier samen om het nieuwe jaar in te luiden en terug te blikken op de afgelopen maanden vol prestaties en activiteiten tijdens de nieuwjaarsbrunch. De voorzitter, Bart De Smedt, nam het woord om de balans op te maken en vooruit te kijken naar de veelbelovende tweede helft van het werkingsjaar.
De afgelopen maanden waren rijk gevuld met mooie projecten binnen de pijlers van JCI Lier. De kamer organiseerde twee hoogwaardige vormingen, een succesvolle netwerkavond met 45 aanwezigen en een boeiende uitdaging met twee naburige afdelingen.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan verschillende nieuwe projecten, waaronder het veelbelovende initiatief “Handen uit de Mouwen”, gericht op het ondersteunen van jongeren en het stimuleren van hun ondernemersgeest. Binnen dit project willen we jongeren en studenten terug zin voor initiatief geven door hen aan te sporen om zich in te spannen binnen het vrijwilligerswerk. Zo plannen we studenten te plaatsen binnen verschillende werkgroepen waar handen steeds te kort komen. Weet u zo een toffe plek, laat het ons gerust weten!
Naast “Handen uit de Mouwen” staat ook nog een hoogtepunt in de steigers voor mei. Het Vlaams Congres voor JCI zal dit jaar naar Lier komen.
Deze hoogdag voor Vlaamse ondernemende JCI-leden zal doorgaan in verschillende zalen binnen Stad Lier, maar met het hart van de organisatie in Constant, het nieuwe congrescentrum.
Het thema van dit congres zal ‘Pallieter’ zijn met als ondertitel ‘Droom, Onderneem, Geniet!’.
De organisatie van dit project focust zich op de balans tussen ondernemen en leven, om zo jonge ondernemers te inspireren hun passie verder uit te bouwen.
JCI Lier kijkt hoopvol naar de toekomst en blijft zich inzetten voor groei, gemeenschapsbetrokkenheid en het verwezenlijken van inspirerende projecten. De komende maanden beloven dan ook veelbelovend te worden voor deze dynamische en gedreven gemeenschap.
Kom zeker eens kennismaken via onze website https://jcilier.be/ of via voorzitter@jcilier.be