Spring naar de inhoud

Kandidaat-voorzitter voor JCI Belgium

02212014kevinspaceyhouseofcardsnetflix

Zaterdag 21 april 2018 wordt een belangrijke dag in de Lierse geschiedenis. Het is al een eeuwigheid geleden dat JCI Lier een Belgische voorzitter heeft afgevaardigd.(Vlaams voorzitter is nog niet zo lang geleden, dat was Stef). Pepijn is kandidaat-voorzitter en op die dag wordt gestemd (na zijn voorstelling van het jaarprogramma) of hij die sjerp mag dragen.

Om die reden (en het feit dat je op een AV/GA van JCI Belgium heel wat volk leert kennen van andere afdelingen uit Vlaanderen én Wallonië), wil ik graag dat we met onze Lierse Schaepkes naar Brussel trekken. Ik kijk naar onze leden, maar ook naar onze senatoren (ze staan in BCC).

Vanuit de RvB zijn er al wat mensen die meegaan, ik hoop met jullie mee te kunnen juichen, op een nieuwe Lierse/Belgische voorzitter voor JCI Belgium.

Alle info kan je via het Facebook-event terugvinden, registratie is verplicht! https://www.facebook.com/events/449577102125608/

ps: AV van Belgium is in de voormiddag, in de namiddag heb je ook TOYP. Wil je nog een extra reden om mee te gaan? Ook daar hebben we een Liers dossier ingediend…wil je weten waarvoor? Schrijf je zeker in en ontdek het mee 😉

Greetings,

Kenneth De Decker

Voorzitter JCI Lier vzw 2017-2018