Spring naar de inhoud

Proficiat Tine en Christian, onze nieuwe senatoren

Op vrijdag 23 maart 2018 werd een event georganiseerd, in samenwerking met Triple10 (sigaren- en wiskyclub uit Lier, waar 1 van de 3 stichtende leden een Jaycee was).

FUN, amusement en gezellig onder elkaar was de doelstelling, en dat op een unieke locatie (‘t Spui, met de sluis voor de Grote en de Kleine Nete in haar grondvesten – 1 van de 2 sluizen is niet meer btw).

Uiteraard was zoiets leuk, weliswaar niet zonder een hoofdoel. Twee van onze leden zwaaiden vorig jaar af, Christian en Tine. Er werd achter de schermen hard gewerkt om de dossiers te schrijven, om nieuwe senatoren te verwelkomen. Naast onze vaste kern van leden en heel wat senatoren, waren ook enkele genodigden extern aanwezig, wat ons aantal bracht op 43 aanwezigen.

Christian én Tine hebben iets met (JCI) Aberdeen, dus ze kregen ook speciale gelukwensen uit Londen en Singapore (yeap, JCI is internationaal!)

Met bier, wijn, sigaren én wisky vierden de Lierse Schaepkes en genodigden nog tot na middernacht, het werd een unieke avond.

Proficiat Tine, senator nr. 76899, en Christian, senator nr. 76900. We zijn enorm trots dat we jullie als senator mogen aanspreken.

ps: alle foto’s, vooral dankzij Pieter Van Reeth, zijn te bewonderen op onze Facebook-pagina van JCI Lier. Ook de filmpjes zijn daar terug te vinden.

JCI Lier - senatorenviering Tine en Christian JCI Lier - senatorenviering Tine en Christian JCI Lier - senatorenviering Tine en Christian