Spring naar de inhoud

Family Meets Business

JCI Lier heeft het geluk om binnenkort twee boeiende avonden te presenteren. Namelijk: Family Meets Business
Ben jij dochter/ zoon van en draai je (binnenkort) mee in een familie onderneming als 2de of 3de generatie? Dan is dit event helemaal iets voor jou. 

We hebben 2 sprekers in petto: namelijk op 22/04 om 19:30 Laurens Stul van Deloitte. Voorafgaand met een Keynote, waarvan deze later wordt bekend gemaakt. Laurens zal voornamelijk focussen op het financiële aspect

Laurens is Senior Manager M&A & Finance at Deloitte Private en dagdagelijks bezig met de begeleiding van strategische transacties van en binnen professionele familiebedrijven en/of van investeerders met specifieke interesse in familiebedrijven.

Alain De Cuyper van Voka daarentegen komt op 28/04 om 19:30 praten over het General Management. Alsook voorafgaand met een Keynote.

Alain is Adviseur ondernemerschap bij Voka-Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen en M&A adviseur familiebedrijven. Hij is verantwoordelijk voor het Familio traject binnen Voka waarop hij zal focussen.

Om de exclusiviteit te behouden zijn er 20 plaatsen per sessie voorzien. Hierdoor is er interactie mogelijk. Je mag met max. 2 personen inschrijven per onderneming. We hebben de voorkeur wel voor 1 persoon, hierdoor is er meer kans om verschillende ondernemers samen te brengen.

De deadline om in te schrijven is 19 april om 12:00.

De groepen zijn beperkt, waardoor er interactie mogelijk is & zeker kans op netwerken.

Zien wij je binnenkort?

We kijken er alvast naar uit.

Bert Vanderbeken & Olinde Pittoors
JCI Lier Family meets Business Commissie

Toch nog vragen? ==> business@jcilier.be !