Spring naar de inhoud

Netwerkevent bij Dox Interieur

Op 28 februari organiseerde JCI Lier een netwerkevent bij Dox Interieur waar partners een eerste inzicht in de stand van zaken en enkele teasers rond de inhoud van het Vlaams Congres Pallieter voorgeschoteld kregen. 

De start van de avond werd gegeven door Inge Nuyens, CEO van Dox Interieur. Inge heeft ons geïnspireerd met haar persoonlijk verhaal over Dox Interieur als familiebedrijf van bijna 200 jaar oud, dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interieurconcepten. Ze zijn expert in het creëren van concepten die passen bij de eigenheid en het DNA van hun klanten. Sinds 1839 brengt Dox vernieuwende eigen modellen op de markt die je overal ter wereld terugvindt in klaslokalen en burelen. Hun traject en verhaal sloot naadloos aan bij het thema van het Vlaams Congres Pallieter.

Het Vlaams Congres Pallieter zal doorgaan gedurende het weekend 24 – 26 mei 2024 en in het teken staan van Dromen, Ondernemen en Genieten. Deelnemers, waaronder JCI-leden, bedrijfsleiders en lokale ondernemers, zullen betrokken zijn bij keynotes, interactieve sessies en bedrijfsbezoeken, waarbij de rol van jonge professionals in het stimuleren van maatschappelijke impact wordt benadrukt.
Het congres biedt ook praktische workshops over duurzaamheid, artificiële intelligentie en ondernemerschap. Enkele headliners die we al in primeur kunnen geven zijn: Thribe World, waarbij Johan Driessens en Dave Sips ons komen inspireren over de wereld van Employer Branding. Benny Lauwers die aan de hand van concrete voorbeelden zal toelichten dat artificiële intelligentie in de toekomst een partner zal worden voor iedereen. Ook Raf van de lokale koffiebar Barraf zal zijn ondernemersverhaal brengen samen met een heerlijke chocolade tasting.
Daarnaast zullen er ook enkele bedrijfsbezoeken plaatsvinden zoals een bezoek aan het Brabanderhof en een ontdekkingsreis bij Koffiebranderij Van Ouytsel te Lier. Dit Vlaamse Congres zal jonge ondernemende profielen van over heel Vlaanderen naar het hart van Lier, in het Congrescentrum van Constant en het Stadhuis, trekken. 

Het Vlaams Congres Pallieter wordt georganiseerd met als doel ondernemingsgezinden uit verschillende sectoren en vanuit alle uithoeken van Vlaanderen samen te brengen in discussies en workshops gericht op het vormen van de leiders van morgen.

Externe links