Spring naar de inhoud

Nieuwe leden bij JCI Lier

De afgelopen maanden mochten wij weer een aantal nieuwe gezichten verwelkomen! Welkom aan allen!

Nieuwe leden

Pieter-Jan en Geordy kregen de afgelopen maand hun leden pin! Na een traject van enkele maanden waarbij beide heren zeer actief aanwezig waren op activiteiten van JCI Lier en daarbuiten, was de kers op de taart hun organisatie van het kennismakingsevent van JCI Lier, afgelopen maart. 

Zij legden de eed af op de stoel, want zoals wij zeer goed weten bij JCI Lier: wie je kan zien staan, kan je ook beter horen!

Nieuwe kandidaat-leden

Xanthippe is bij ons terecht gekomen via de wedstrijd ‘Jonge Ondernemer van het jaar‘. Een mooie wedstrijd én netwerkevent waar Xanthippe de publieksprijs voor de provincie Antwerpen in ontvangst mocht nemen! Gecharmeerd door het hele idee van JCI, diende ze meteen haar kandidaat-lidmaatschap in!

Mathieu kwam bij ons terecht via een bestaand lid, en ook hij is getriggered door alles wat we doen bij JCI. 

We kijken uit naar de frisse ideeën, talenten en passies die zij met zich meebrengen en hoe ze onze vereniging in de toekomst zullen versterken. Samen bouwen we aan een nog betere en bruisende gemeenschap!

Kennismakingsevent

Vanuit het kennismakingsevent/afterwork in maart kregen we ook al heel wat interesse. 

Binnenkort zien jullie hier wellicht nog nieuwe gezichten verschijnen! Welkom Lore, Sara, Thibault,  Toon, Ken, Bart, Niels, Isabelle, Niels (ja 2x Niels!), Benjamin, Sam & Els!

Wil jij ook JCI leren kennen?

Heb je ook goesting om in een fijne bende ondernemende mensen terecht te komen? Dit, en vele andere projecten worden jaarlijks door ons georganiseerd, omdat we een positief effect op de wereld rondom ons willen hebben.

Contacteer ons via de contactpagina, en kom eens piepen!

Je kan nog heel lang op deze website zitten neuzen, maar met face to face contact weet je veel sneller of het iets voor jou is!

Tot snel?